IMG 5898

Bona acollida del públic a la 1a Cantata

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El divendres passat va arribar el moment de pujar a l’escenari per als alumnes de Primària que aquest trimestre han estat preparant la seva primera Cantata a les classes d’Arts&Crafts. Tal com us explicàvem en el darrer post, el llibret és obra de la músic i compositora Anna Fité, que no es va voler perdre la representació d’”El País dels Arbres” per part dels nostres alumnes. Des de l’escola li vam voler agrair que ens permetés interpretar la seva cantata, amb un ram de flors abans de començar l’espectacle…

La direcció musical va anar a càrrec del nostre professor de Música, l’Eric Kopetz i l’artística, de la Paula Fernández. El resultat era una subtil i elegant decoració de l’escenari, amb plafons pintats, cintes formades per fulles i unes afavoridores corones florides que lluïen tots els alumnes.

“El senyor pi”, “Roure” o “Cançons dels nens i arbres” van ser algunes de les cançons que van cantar i tocar. La distribució del repertori per grups va permetre que tots els alumnes sortissin a cantar una cançó i n’acompanyessin una altra musicalment. 

Com en una òpera, la cantata segueix un argument i per això també hi va haver una part important de narració i presentació de les peces, també a càrrec dels alumnes. El públic assistent, que novament va omplir el gimnàs, va poder seguir les cançons a partir d’un llibret il·lustrat amb dibuixos fets per alumnes.