IMG 0224

Convivències de fi de curs per a Primària, a la Costa Brava

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els professors de Primària que estan de convivències amb els seus alumnes a Calonge, a la Costa Brava, ens expliquen que ahir el trajecte fins al destí se’ls va fer curt i que tot va anar sobre el previst. En arribar, els monitors els van donar una benvinguda carregada de bon humor… i de seguida es van emportar els alumnes a realitzar una sèrie de jocs que faciliten el coneixement mutu i que els va servir com a aprenentatge a l’hora de conèixer altres nens i nenes aquest estiu. 

Després de dinar van anar a instal·lar-se al seu bungalou, cosa que els va fer especial il·lusió, pel fet de compartir-lo amb els companys, tal com veureu a les fotografies. A la tarda van poder banyar-se en l’aigua tan neta de la Costa Brava i seguir jugant, amb altres dinàmiques com el toca-caps o el futbol xinès. Després de la dutxa, l’organització de cada bungalou i sopar, encara van gaudir d’una estona més de joc, a la platja i a la llum de la lluna. 

Aquest matí tots s’han despertat per ells mateixos, després d’una nit tranquil·la. El dia se’ls ha tornat a presentar en format joc, i els monitors els han portat per diferents estacions, com el vaixell pirata i una zona de multiaventura. 

Més entrat el matí han seguit l’activitat a les pistes esportives amb llençament d’espardenya, encistellament de frisbee i salt del gomet… Uns jocs divertits, senzills i sobretot fàcils de proposar als amics, la qual cosa els desperta la creativitat. Abans de dinar, joc lliure en una piscina fantàstica i amb vistes al mar, i a la tarda passejaran pel Camí de Ronda de Sant Antoni de Calonge, un dels que tenen les panoràmiques més maques de tota la Costa Brava.