20150319 113425 2

Els nostres peixos, a l’Aquàrium

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La setmana passada els Peixos de l’escola, és a dir els alumnes més petits de tots, van fer una sortida fins a l’Aquàrium de Barcelona per completar el projecte educatiu de “L’animal de la classe”. Hi van anar en autocar, cantant i contents…. perquè això ja va suposar una aventura per a ells.

En arribar-hi, dues monitores de l’Aquàrium especialistes en aquesta edat i els tallers infantils, la Rita i la Laura, els van explicar un conte i una cançó sobre una estrella de mar i els seus familiars, i van ballar tots junts, disfressats.

També van conèixer la tortuga Filomena i van observar i també tocar dins l’aigua una estrella de mar, un eriçó, un cranc i… una botifarra de mar!

Quants braços tenen les estrelles de mar? On tenen la boca? Es poden moure?. Responent aquestes preguntes van descobrir com són aquests invertebrats marins.

Després vam fer una visita per tot l’Aquàrium que, com veureu a les fotografies, va al·lucinar els alumnes de la Llar d’Infants. El que més els va agradar va ser passar pel túnel ja que tenien aigua i peixos i animals marins per tots costats i els semblava que estaven sota el mar… i, sobretot, pels taurons que des d’allà van poder veure.