IMG 9398

La recompensa… més enllà de l’aprovat

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Des de fa 5 anys, els dies que hi ha exàmens de recuperació, els alumnes d’ESO que tenen les assignatures aprovades ja no es queden a l’escola estudiant o avançant matèria sinó que reben el una “recompensa lúdica”. Això vol dir que van a fer alguna activitat esportiva a l’exterior, però més enllà de les més conegudes com el futbol o el bàsquet… sinó d’altres més originals com, i els qui seguiu l’activitat de l’escola des d’aquest blog segurament la recordareu de l’any passat, l’esgrima.

Ens agrada que aquestes activitats siguin variades i així, a més de ser més divertit, és una manera d’iniciar els alumnes en diferents esports que els poden arribar a interessar. Aquest any, han anat a l’Escola de Tennis Taula de Reina Elisenda, a Sarrià, on els monitors els han distribuït per nivells, segons els seus coneixements, i els han donat els millors consells en cada cas, des que cal agafar la pala com si donessis la mà a algú per saludar fins a com treure amb estil.

I tot i la varietat, hi ha una activitat que repetim cada any pel simple motiu que als alumnes es diverteixen moltíssim: la d’anar a l’skating. D’entrada, no tots, perquè als qui no s’han posat mai uns patins sobre gel els fa moltíssim respecte. Tant, que n’hi ha alguns que en un primer moment dubten si fer-ho o no. De mica en mica es van animant i agafant seguretat. I alguns s’acaben embalant i tot…

El resultat són instantànies molt gracioses, com podeu veure a la galeria fotogràfica, amb companyes patinant de la mà, una parella ballant, altres per terra rient… perquè el millor de la jornada és, a la fi, el “companyarisme” que es crea entre els alumnes que ja en saben d’altres anys i els qui patinen per primer cop,  i l’afany de superació que demostra la majoria d’ells.