IMG 9307

La tardor arriba a la Llar d’Infants

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquesta setmana, les aules de P1 i P2 s’han omplert de tardor. A les fotografies veureu com els nens i nenes han pogut jugar, experimentar, observar, tocar, olorar, pintar, retallar… tota classe d’objectes propis d’aquesta estació de l’any.

D’aquesta manera, treballem amb ells l’observació directe i l’apropament a la realitat amb elements naturals del seu entorn, experimentem amb les textures, les formes, els colors… I aprenen tant el vocabulari bàsic dels elements, com cançons i contes de tardor.

A les fotografies els veureu descobrint pinyons dins les pinyes, olorant un moniato, experimentant la textura d’un cargol sobre la pell, pintant pinyes de colors, retallant fulles d’arbres que han caigut, tocant la suau pell de les castanyes i cantant amb les fulles de paper que ells mateixos han fet com a manualitat i que s’enduran per decorar les seves cases de tardor.