IMG 5984

P4 i P5 com a peixos dins l’aigua…

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Avui us volem convidar a veure els alumnes de P4 i P5 a la piscina, perquè pogueu comprovar així què bé ho passen quan fan Natació. Lluny queden ja aquelles primeres sessions a l’inici de P3, on entrar a l’aigua sense el pare o la mare els feia molt respecte…

Com veureu a les fotografies, les Tortugues i els Elefants es mouen com peixos a l’aigua… i, el que més ens agrada, és que van contentíssims a aquestes classes, que resulten tan importants tant per a la seva seguretat com per altres beneficis colaterals, com la presa de confiança, la valentia, l’esforç, la bona respiració i la recompensa…

Els dimarts és el dia de Natació a Infantil. A les 9.00 hores hi va P3 i a les 11.30, P4 i P5. Com sabeu, la piscina està molt a prop de l’escola, al gimnàs Holmes Place, que està a 5 minuts a peu. Els seus entrenadors personals són els mateixos instructors de Natació dels nostres alumnes. El fet que ja ho fossin l’any passat també juga a favor dels petits, perquè va ser amb ells amb qui van començar a nadar i els coneixen molt bé a tots. Fins i tot, un d’ells, el Fran, va ser professor d’Educació Física a la nostra escola.

Tots ells tracten amb molta atenció, delicadesa i paciència els nens… a qui també els agrada fer bromes per fer-los riure. Durant les classes alternen les explicacions amb els exercicis pràctics d’aprenentatge i moments més divertits, com el de picar tots forts de peus per fer una gran escuma.