IMG 4655 2

Programa d’estiu a l’escola

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Us presentem el programa de cursos i activitats de l’escola per aquest estiu. Casals amb tot tipus de jocs, campus en anglès, cursos que combinen l’estudi i l’esport i el curset d’estiu per preparar els exàmens de recuperació de setembre (recordeu que aquest any torna a haver convocatòria de setembre i que un alumne amb més de dues assignatures suspeses haurà de repetir curs).

Per als més petits, de la Llar d’Infants i d’Infantil, hem dissenyat uns divertits casals, que inclouen natació, balls, disfresses, cinema, un taller de vestuari i molts jocs en català, castellà i anglès.

Els alumnes de Primària poden triar entre un campus totalment en anglès amb esports i jocs de piscina, i un altre que combina l’esport amb el reforç de les matèries troncals del curs (català, castellà, anglès i matemàtiques).

El curset d’estiu és la manera més fàcil que tenen els alumnes d’ESO i Batxillerat de recuperar les assignatures suspeses, gràcies a un pla d’estudis personalitzat i a una avaluació continuada. Durant el curset, els professors ofereixen atenció individualitzada als alumnes i s’asseguren que evolucionin, que facin els deures i que realitzin el treball que, com a novetat d’aquest any, hauran de presentar al setembre per recuperar l’assignatura. Per primer cop, hi afegim la possibilitat de dedicar l’última setmana abans dels exàmens de setembre a l’estudi intensiu amb professors.

A més d’aquest programa variat d’activitats, oferim un ampli ventall de possibilitats, horaris i preus perquè cadascú esculli l’opció que més li interessa o convé.

Si voleu informació sobre els casals d’estiu, horaris i preus cliqueu:

http://www.pereziborra.com/wp-content/uploads/2012/05/PDF_casal_estiu.pdf

Si voleu descarregar-vos el full d’inscripció als casals d’estiu cliqueu:

http://www.pereziborra.com/wp-content/uploads/2012/03/inscripcioestiu2012.pdf

Si esteu interessats en el curset d’estiu, cliqueu:

http://www.pereziborra.com/wp-content/uploads/2012/05/PDF_curs_estiu.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *