Thumb IMG 8271 1024

Taller de Nadal amb els pares

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ja arriba el Nadal i, com cada any, les classes de Pingüins, Tortugues i Elefants han començat amb la decoració nadalenca a partir del Taller de pares que es va fer divendres passat.

A la classe dels Pingüins, les famílies van preparar activitats per fer a totes les taules. En una, van pintar boles de Nadal, les van decorar amb gomets i hi van col·locar unes enganxines nadalenques amb forma d’arbres de Nadal i petites campanes daurades; en una altra, van fer petits Rudolphs amb la forma de las mans de cadascun dels Pingüins, a les quals van afegir un gomets vermells com a nas i unes banyes amb pals de pipa vermells. Els pals de gelat van ser els protagonistes de les següents manualitats: van fer petits arbres de Nadal decorats amb pals de pipa brillants i molt nadalencs, enrotllats al voltant i hi van enganxar gomets d’estrella i purpurina de colors. També van fer uns Rudolphs amb pals de polo i decorats amb enganxines, uns pompons brillants per posar-los al nas i uns ulls de plàstic que semblaven que els miressin de veritat!

Els pares i mares de la classe de les Tortugues van preparar dues activitats diferents. Primer van donar a cada nen un arbre de Nadal petit perquè cadascú el decorés com preferís. Per això els van deixar molt material: gomets, adhesius de lletres, confeti, retoladors, etc. Això va fer que cada arbre fos diferent i que cada Tortuga li donés el seu toc especial. La següent activitat era tot el contrari: de manera conjunta havien de “decorar” un gran ren que els pares havien dibuixat en un paper enorme. Ens van explicar que el ren es deia Noelia i això va fer molta gràcia a tots. Per decorar aquest gran dibuix van repartir-nos boles de Nadal de cartolina i de nou els nens i les mestres, amb la seva imaginació, havien de decorar-les per fer-les especials. Després amb un fil i l’ajuda de les mamis i papis van penjar totes les boles de les banyes del nostre ren especial… i va quedar genial!!!!

A la classe dels Elefants, van fer diferents manualitats per taules. La taula blava va decorar amb purpurina boles per penjar-les l’arbre de Nadal de l’aula. A la taula groga, cada nen va fer un Pare Noël amb plats de plàstic, pompons de colors i cartolines vermelles. La taula verda va fer dues manualitats: per una banda van fer arbres de nadal petits amb cartolines verdes i boles de porexpan decorades amb gomets, pompons i llaços. L’última taula, la vermella, van fer estrelles amb pals de fusta de colors i les van decorar amb molta purpurina!.

En acabar, tots plegats, van decorar l’arbre de nadal de la classe, estampar-hi totes les mans, alumnes i mestres i van penjar les estrelles i les boles que havien decorat els alumnes.