Pérez Iborra

Tú sí que vales!

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ahir a la nit, al programa de Telecinco “Tú sí que vales” va participar en Tildo, alumne de l’escola, amb el seu grup musical “The Births”.

En Tildo va començar a tocar la guitarra seriosament als 13 anys, després d’haver fet algunes classes tradicionals de petit. La seva mare va saber despertar-li la il·lusió per tocar i gaudir d’aquest instrument. Va començar a composar algunes cançons fa un parell d’anys i ja n’ha composat una quinzena.

En Tildo ja ens té acostumats a les seves participacions musicals a les festes de l’escola i a diverses col·laboracions amb l’àrea de música (com l’actuació a l’escola amb Lucas Masciano o la recent col·laboració en la gravació del DVD de Nadales d’aquest curs).

The Births van començar a tocar junts fa un any. Toquen en diversos locals de Barcelona i els podeu seguir a Myspace, Facebook i Twitter.

Des de l’escola desitgem que The Births trobi l’èxit que el seu esforç, dedicació i il·lusió mereixen. Enhorabona a tots quatre!

Podeu veure l’actuació al web de Telecinco clicant aquí.