IMG 4764

Unes vocals molt humanes

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Com podeu llegir en l’apartat del Projecte educatiu de la web, a Parvulari apostem perquè l’infant sigui el protagonista del seu aprenentatge i perquè participi de forma activa en el seu desenvolupament. És el que anomenem el mètode constructivista i un exemple ben gràfic d’això és l’activitat que organitzem al llarg de l’any a P3 per treballar les vocals.

A les fotografies veureu que, per una estona, els alumnes “es converteixen” en vocals. Un grup d’alumnes forma una vocal i la resta la visualitza. Després, els que han format la vocal, veuen una fotografia de la seva representació. Així, a més d’aprendre les vocals, els oferim la possibilitat d’assimilar-les a partir de la pròpia experimentació i la visualització.

Aquesta tècnica és també una manera de treballar en equip, d’afavorir la participació i de fer el que més els agrada en aquesta edat: jugar. I veure’ls com es diverteixen, ens reafirma en la creença que la diversió i les pròpies vivències són unes excel·lents fonts de coneixement que, a més, estimulen la memòria i l’aprenentatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *