IMG 9694

2a jornada d’esquí, a França

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En el seu segon dia d’Esquí, els alumnes han esquiat a l’estació francesa de Les Angles. Tot i que els ha fet un dia de boira i fred, la neu era molt bona i els grups d’esquí d’snowboard han pogut fer grans avenços. Pràcticament ja tots els grups pujaven amb remuntadors i baixaven, almenys, pistes verdes.

Els padrins ho estan fent de meravella, no només ajudant els alumnes més petits amb el material (a posar-se les botes, abrigar-los bé, controlar que portin la crema protectora, ensenyar-los a carregar els esquís…), també els donen suport amb el menjar i la roba, i els animen a cantar cançons a l’autocar, jugant amb ells a l’hotel i explicant-se “confidències”.

A la tarda, visita a Puigcerdà i un deliciós berenar a base de crepes. Tot i això, encara han tingut gana per sopar molt bé a l’hotel… i menjar el pastís d’aniversari que li havíem preparat de sorpresa a l’Òscar, de 1r de Primària, per celebrar el seu aniversari.