IMG 9760

Arranquem el 2016 amb ímpetu

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquest dilluns hem iniciat les primeres classes de l’any nou amb la directa posada perquè aquest segon trimestre és curt, cal complir el temari i gaudir alhora de totes les activitats característiques d’aquesta etapa del curs com el Carnaval, les Mones o la Setmana d’Esquí.

A P1, els més petits han començant donant la benvinguda a la Mia i l’Oriol, que avui s’han incorportat per primer cop a l’escola, i s’han retrobat amb la Susy, els companys, les joguines de la classe i les rutines que els donen seguretat. A P2 ja han ballat un cop la cançó que interpretaran en el Festival de Carnaval i aviat començaran el Projecte de menjador i el Projecte de la pluja, que us anirem explicant des d’aquest blog.

L’altra gran novetat a la resta d’Infantil és la incorporació de la Teacher Rosie, una professora auxiliar de conversa anglesa, nascuda a Londres i estudiant de la Universitat d’Exeter, que cada dia dedicarà 45 minuts als alumnes de P3 i P4 i tota una hora als de P5. A més, als migdies estarà dues hores amb els alumnes de Primària.

Amb l’objectiu d’arribar a temps pel Carnaval, els alumnes des de PR01 fins a PR06 han començat les classes a un ritme boníssim. Són conscients que aquest trimestre ja serà prou divertit amb l’elaboració de les disfresses com a part del projecte interdisciplinari i en l’espai d’Arts&Crafts. Per això, avui s’han mostrat molt receptius amb les indicacions dels professors i han deixat per a l’hora del pati les noves joguines i xerrar amb els companys retrobats.

A ESO estan ara centrats en els propers exàmens de recuperació dels qui no van aprovar totes les matèries del 1r trimestre, i els qui sí ho van fer amb les activitats que l’escola els està preparant per als propers 14 i 20 de febrer i que ja els avancem que els sorprendran molt aquest any…

A Batxillerat saben que no poden perdre el temps, sobretot els de 2n ja que la Selectivitat és cada cop més a prop i tot el temps que puguin dedicar al temari marcat és en el seu benefici.