IMG 9719

Banys i jocs a la Platja de l’Eixample

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cada dilluns, dimecres i divendres els “starfish” -com es diuen els alumnes d’Infantil durant el casal d’Estiu- passen el matí ben frescos a la Platja de l’Eixample. Es tracta d’una piscina municipal situada a l’interior d’illa de la Torre de les Aigües, un dels edificis pioners en el procés d’urbanització del s.XIX que es va construir aprofitant els corrents d’aigua subterrània que hi havia al carrer Roger de Llúria amb Consell de Cent.

Com que aquesta platja artificial està molt a prop de l’escola i va tenir molt d’èxit durant el nostre casal de l’estiu passat, aquest any hem volgut tornar a programar aquesta activitat. Els alumnes d’Infantil hi van de 10.00 a 12.00 acompanyats de l’Alba i la Inés, caminant en parelles de dos formades per un alumne més gran i un de més petit.

En arribar, es canvien a la zona dels vestuaris i comença el bany a la piscina que, a més de per les professores també està vigilada per un equip de socorristes. De totes maneres, l’escassa profunditat de només 40 centrímetres, facilita el joc segur per als nens i nenes d’aquesta edat.

Els jocs dins l’aigua es combinen amb els que fan al sorral, una àmplia zona que a més disposa de joguines, pics i pales per construir castells, motlles en forma de caballets i estrelles de mar… és a dir “starfish” com ells.