IMG 0789

Crònica de l’acampada de Parvulari

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Durant tota aquesta setmana, els nens i nenes de Parvulari han estat fent la “Setmana dels Exploradors” buscant pistes que aquesta nit els havien de portar fins a un tresor. Avui han trobat la darrera pista al matí, cosa que els ha permès completar el mapa.

A la tarda, han fet jocs al pati, han ballat a la classe seguint coreos dels vídeos que els projectaven a la pissarra interactiva, per preparar així i ambientar-se de cara a la Mini Disco -i perquè els venia molt de gust ballar-, han ajudat les monitores a muntar les tendes i han posat les seves màrfegues i sacs a dins. 

Tot seguit s’han posat guapos, ben pentinats i amb els vestits i complements que portaven a les motxilles per lluir en el Sopar de Gala. Amb aquesta elegància han menjat tots junts pasta, croquetes i fruita… 

A continuació i amb les llanternes en mà, han fet un passeig per l’escola que estava amb les llums apagades en busca del tresor que, com indicava el mapa, estava al gimnàs i ple de xiulets i caramels. A més d’aquesta recompensa, una estona de Disco… fins que el cos aguanti i la son pugui més. Bona nit!