IMG 8440

Festa de Graduació

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els alumnes més grans de l’escola ja s’han graduat. I ho han fet en una emotiva cerimònia a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, que aquest any estrenava format i que ha estat dissenyada pels mateixos alumnes de segon de Batxillerat, amb l’ajuda i supervisió de la seva tutora, la Dolors Guasch.

Els seus familiars i professors els hem volgut acompanyar en aquest dia tan important per a ells i també per a l’escola, que amb aquesta ja celebra la seva graduació número 75.

Per tant, la 75 promoció de l’escola Pérez Iborra va entrar al saló mentre sonava l’himne i el director Jordi Casas i el seu pare, i antecessor en el càrrec, els van posar la banda de graduats. A partir d’aquell moment, els flashos de càmeres, mòbils i tablets no van parar de disparar durant la resta de jornada…

Els alumnes van fer un sincer discurs d’agraïment als seus pares, acompanyat de fotografies des que eren petits fins a aquest moment tan rellevant a la seva joventut. També amb paraules van donar les gràcies a l’escola i van projectar un vídeo que recollia, de forma molt divertida, una jornada a la Pérez Iborra. I als professors els van dedicar una original projecció de “selfies”, que ens va fer riure a tots.

Després del discurs del Gabriel Casas, desitjant-los el millor, el director Jordi Casas els va projectar un altre vídeo amb fotografies de l’escola des que ells eren petits i fins ara… amb el comentari en directe de les instantànies i amb una dedicatòria a cada alumne.

Per acabar, els va felicitar a tots i esperonar a que amb el mateix esforç, il·lusió i motivació amb què els alumnes havien organitzat aquesta cerimònia,  preparessin ara els exàmens finals que comencen a encarar, això sí, després d’unes merescudes vacances.