IMG 3939

Ja és primavera!

Avui ha començat la primavera i, com diu el seu nom, és el moment del “primer” “verdor”. Així que hem aprofitat que arriba el temps de floració i hem començat a plantar l’Hort de l’escola.

Els alumnes de 4t Primària, com que han estudiat les característiques del sòl a Medi, s’han encarregat de netejar la terra, preparar el compostatge amb les restes de fruites, verdures i fulles seques que han recollit durant tot el trimestre per fer-la fèrtil, i l’han distribuïda en les parcel·les de plantació.

Els de 3r, que estan estudiant les plantes, han preparat la plantació i la germinació. Hi han sembrat llavors de pastanagues, tomàquets, alls, farigola…

Després de les vacances de Setmana Santa, els alumnes de Parvulari i del cicle inicial regaran i tindran cura del material i de la recol·lecció dels fruits. A mida que vagin recol·lectant-los els anirem introduint al menjador de l’escola. Per ara, i per celebrar l’arribada de la primavera, aquests alumnes més petits han fet una gran flor humana i una plantada simbòlica de flors al pati inferior, amb els guixos de colors i deixant anar la imaginació.