Warning: getimagesize(/usr/home/pereziborra.com/web/wp-content/uploads/2012/09/Captura-de-pantalla-2012-09-11-a-las-16.26.22.png): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/pereziborra.com/web/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 121
Missatge D’inici De Curs

Mensaje de inicio del curso

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Benvolguts,

Iniciem un nou curs en un moment en què es parla molt del món escolar però no tant per motius pedagògics o educatius, com ens agradaria, sinó per mesures més econòmiques o polítiques. A la nostra escola, totalment privada, mantenim les mateixes ràtios per aula, les mateixes oportunitats de reforç i les mateixes hores lectives dels professors que sempre, per continuar atenent tots i cadascun dels nostres alumnes tal i com es mereixen.

Tampoc volem que l’actual conjuntura econòmica ni el possible desànim ens distregui de les bones sensacions que ens genera el mes de setembre. Perquè, per a nosaltres, el setembre és el mes de les retrobades, el de la il·lusió d’estrenar i el de comprovar com han crescut els més petits… És el moment de l’any amb més bons propòsits, quan ho tenim tot de cara i totes les oportunitats per fer-ho bé des del principi. És el punt de partida de noves experiències, nous aprenentatges i nous reptes. És l’hora de conèixer els nous alumnes i d’escoltar les explicacions dels nous professors…

Per tot això, tenim ganes que el pati torni a tenir so, que les pissarres tornin a ser guixades, que els terres tornin a fer soroll de cadires, que les màrfegues tornin a sortir a fer exercici, que la terra de l’hort torni a ser adobada, que el mur torni a penjar els millors treballs, que la Lídia torni a encendre els fogons, que els laboratoris tornin a experimentar, que les aules dels més petits tornin a fer aquella olor tan bona i que els divendres… tornin a tenir sensació de divendres. Que soni el timbre, que tenim ganes de començar…!

JORDI CASAS, director