IMG 7862

Petits grans pastissers

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquesta tarda tots els cursos de Primària han decorat les seves pòpies Mones de Pasqua, que han dissenyat i fet ells mateixos. Ahir van preparar la massa del pa de pessic seguint la recepta de coca de iogurt de la Lídia. D’aquesta manera van treballar indirectament el text instructiu que, com saben els alumnes més grans de Primària, és el que dóna ordres, consells, indicacions sobre com realitzar una determinada acció o activitat.

Després de passar pel forn i reposar durant 24 hores, els alumnes han recuperat avui la base del seu pastís per poder-la cobrir de xocolata i de tot allò que els dictava la seva imaginació. Un cop tret el plàstic que l’embolicava els ha arribat una olor boníssima, com una senyal ja molt evident que les Mones estaran delicioses.

Els alumnes, dividits en grups de 4 o 5, també s’han encarregat del disseny de cada Mona i d’encarregar-se de portar els ingredients que necessitaven per fer-ho. Aquest any, el component estrella ha estat el fondant de sucre de diferents colors, a més dels ingredients ja clàssics com els ous o les gallines de xocolada, els Lacasitos, “nubes”, caramels de goma, el sucre llustre…

Les decoracions han estat variades, amb els imprescindibles pollets, plomes, gallines i ous de xocolata, i de temàtiques tan originals com una inspirada en el sistema solar. Un cop acabades, les Mones han estat exposades perquè els pares i tots els qui formem part de l’escola les puguem veure… i demà, a partir de les 16.30 serà quan les podrem tastar.