IMG 9082

Practicant l’anglès, a partir de temes d’actualitat

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els alumnes d’anglès de 1r de Batxillerat han estrenat el nou ordinador del que disposen a l’aula amb la projecció de dues interessantíssimes i molt recomanables xerrades de Ted Talks for Education: “How to fix a broken school? Lead fearlessly, love hard” i “Every kid needs a champion”. 

Durant la primera part de la sessió, han treballat la competència auditiva, la concentració i la comprensió. A més d’escoltar, han anat anotant paraules o expressions que els generen dubtes, per resoldre-les en acabar el vídeo. Un vocabulari que han acabat d’assimiliar gràcies també al full que els ha lliurat la Mrs. Gómez, amb cites i conclusions de la xerrada. 

A partir d’aquest material i del contingut integrat durant la projecció de vídeo han hagut de conversar i debatre amb els companys. Per fer-ho, han redistribuït la classe en grups i afavorir així el treball col·laboratiu, la competència oral i la defensa dels arguments. A més d’aquest speaking, han treballat el writing responent una sèrie de preguntes escrites formulades per la professora per avaluar també la competència escrita. 

Segons ella, aquest curs és especialment participatiu i aquest fet la convida a proposar moltes pràctiques orals, ja que als alumnes els agrada parlar en anglès i està clar que es comuniquen bé entre ells. Les pràctiques acostumen a ser propostes del seu llibre d’Advanced però també temes d’actualitat, com va ser en el seu moment els debats electorals entre Hillary Clinton i Donald Trump.