IMG 3463

Primeres hores de la Setmana d’Esquí 

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ahir dilluns, abans de sortir cap a la Molina, els alumnes de Primària que participen en la setmana d’Esquí van estar a classe planificant la sortida, informant-se d’on anaven, quines normes de seguretat bàsica havien de complir a les pistes d’esquí, consultant els mapes de l’estació perquè comencessis a familiaritzar-se amb l’espai. A més, van estar repartint les habitacions i els diferents càrrecs en cada una d’elles, la qual cosa va facilitar l’arribada i la instal·lació a la Residència esportiva els Isards.

Aquest matí s’han llevat d’hora, amb l’energia que genera la il·lusió, i un cop a pistes han fet una primera baixada per poder valorar el nivell de cada alumne i distribuir-lo en el grup més adient.

Després de dues hores d’esquí fantàstiques, de 10.00 a 12.00, els grups han fet una pausa per beure aigua i menjar alguna cosa per poder seguir esquiant fins a les 14.00.

Després de dinar a la mateixa residència, situada a peu de pistes mateix, tots han participat en divertides activitats aprèski. Els més grans han fet descensos en tubbing i la resta, un passeig en trineu tirat per una moto de neu que conduïen els monitors. Els han portat fins a dins del bosc a fer una xocolatada.

Moltes novetats, emocions i esport per un primer dia, que fa que aquestes hores ja estiguin tots dormint.