IMG 7463

Un matí de Casal al club esportiu

  For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquest dimarts els alumnes del Casal d’Estiu han gaudit d’un dia de sol i molta llum, després de la pluja del dilluns. Ben puntuals, a les 09.30 del matí, han pujat a l’autocar que els esperava davant de l’escola. “Fasten your seatbelts” els deia la teacher abans d’arrancar… i ells obeïen ràpidament, ja que saben que hi ha coses com aquesta o posar-se la crema protectora que no poden saltar-se…

En arribar al Club esportiu Laietà, al barri de Les Corts, es van dividir en dos grups. Els alumnes de Parvulari van anar directament a la piscina. Allà van demanar als monitors del club els “xurros” i les bombolles que porten cada un. Tot i que saben nadar perquè durant el curs han fet classes de natació al Holmes Place, els agafen com a suport, ja que a diferència de les classes, ara a l’estiu es tracta només d’esbarjo, de passar-ho bé més que preocupar-se de fer-ho bé.

Les professores de l’escola i els monitors del centre vigilaven tota l’hora de bany, que realment els encanta a tots. Riuen i juguen, suren, es mouen, piquen de peus, s’agafen a les professores, es fan bromes entre ells… I després, assecar-se al sol, i recuperar forces amb un bon esmorzar.

Mentrestant, a la pista de pàdel, els alumnes de Primària estan fent activitats amb la pilota dirigits per l’Albert, el monitor que ja tenien l’any passat i que la majoria coneix. Ens agrada perquè ell fuig d’esports més populars com el futbol, i més aquest estiu que ja n’estan veient molt amb el Mundial, i opta per proposar-los jocs amb què treballin la coordinació, la punteria, l’agilitat… Ell diu que li agrada molt el nostre grup perquè hi ha alumnes des de 1r fins a 6è i això li permet triar activitats que fomentin el respecte entre companys, l’empatia i la convivència.