1.343,19 euros!!!!!!

Aquesta és la increïble xifra que es va recaptar a la Fira de Santa Llúcia solidària del passat 21 de desembre, al pati de l’escola. Com recordareu, els alumnes de Primària es van posar darrera dels taulells per vendre pastissets, dolços, joguines, manualitats… sempre amb la única condició que siguin fets pels propis alumnes amb material de reciclatge. I, a jutjar per la caixa, ho van fer com uns autèntics professionals.

I també han estat alguns d’ells els encarregats de fer el recompte dels diners guanyats. En concret, ho han fet els alumnes de 4t i 5è a classe de mates. Primer de tot, van ajuntar tots els diners per evitar rivalitats entre cursos, ja que el missatge és que tothom va col·laborar per igual en aquesta lloable tasca.

La professora Viky Feliu va separar els bitllets de les monedes… i es va quedar sorpresa quan va trobar-ne un de 50 euros perquè, tenint en compte que no es tornava canvi, vol dir que algú va pagar amb aquesta quantitat. Segurament, aquest va ser el millor donatiu.

A la classe de 5è van anar classificant les monedes d’1 i 2 euros i les de 50 cèntims. Per la seva part, els de 4t, que duen a terme el programa EntusiasMAT i, per tant, fan servir molt les monedes i la calculadora, van fer la suma total.

El següent pas és ara fer la donació de la recaptació a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, que treballa en la recerca per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que pateixen algun tipus de malaltia.

Aquesta setmana vindrà a l’escola per recollir el donatiu i fer una xerrada als alumnes perquè coneguin de primera mà l’ús que es farà d’aquests diners.