Convis a Collell

Ahir va ser un dia més que complert a Collell. Els alumnes de 1è a 5è de Primària hi van arribar a mig matí i, després d’esmorzar, es van instal·lar a les habitacions.

Un cop desplegat el sac i deixat preparat el pijama i la roba de bany, gairebé era l’hora de dinar… I l’olor a macarrons era irresistible…

A la tarda, els del cicle inicial van fer un joc de “coneixement de la casa”, seguint una sèrie de pistes i superant les proves. A continuació, i després d’agafar forces amb el berenar, els caps de la tribu van donar la benvinguda i, per tant, ja són uns autèntics indis.

Els de cicle mitjà i els de 5è van fer una excursió d’orientació per la muntanya. Amb la brúixola a la mà i el seu sentit comú van posar a prova, també, el seu sentit de l’orientació.

I, com no podia ser d’una altra manera, van acabar la tarda a la piscina. Després, dutxa, sopar… i encara una estona de Joc de Nit, abans d’anar a dormir, tots súper contents.

I avui, més…

Després d’un matí amb trekking aquàtic, on els de 4t i 5è han travessat un riu, ha arribat una estona de relax a la piscina.

Els més petits han fet una ruta amb poni i han muntat el seu propi campament indi.