Action Paiting a Parvulari

A molts dels que veniu a l’escola, per exemple a portar o recollir els nens a Parvulari, us haurà sorprès “el Pollock” que sembla que tenim penjat al mural del vestíbul. En realitat, no ho és… però ho sembla, perquè ha estat realitzat amb la mateixa tècnica que utilitzava aquest artista nordamericà, considerat el pare de l’Expressionisme abstracte.

El que passa és que en aquest cas, els qui signen l’obra són els alumnes de Parvulari, que l’han realitzada durant el Taller d’Interaula d’Art. Com veureu a les fotografies els alumnes han participat en la Pintura d’Acció, és a dir, esquitxant la pintura a la superfície del llenç, d’una manera espontània i enèrgica, sense una idea prefixada.

D’aquesta manera, el quadre es converteix en un espai d’acció i no en una simple reproducció de la realitat, on l’alumne pot expressar millor la seva creativitat i les emocions que viu en aquell precís moment.

Tots els nens van gaudir molt de l’experiència, en la que vam utilitzar pinzells -tot i que no de la manera tradicional-, teles, pintures, pots… Uns autèntics mestres del Dripping!