Activitats d’estiu a l’escola: el summer life i el casalet de l’Eixample

Com cada any, el SUMMER LIFE, el SUMMER LIFE KIDS i El Casalet de l’Eixample han estat un gran final de curs. Amb les excursions setmanals a la piscina i a l’escola el Pino d’Alella, les jornades esportives al Club Laietà i els jocs d’aigua al pati dels més petits, tots els participants han passat un mes de juliol fresc i divertit, gaudint de l’aigua… que és el que més els agrada a l’estiu. 

La primera setmana, van tenir dosi extra d’activitats aquàtiques i van poder lliscar pels divertidíssims tobogans d’Illa Fantasia, gaudir al Gnomopark i, fins hi tot, d’un fantàstic dia fent paddle surf, amb sortida en veler inclosa. Tot seguit va arribar la setmana dels esports, on van descobrir exports extrems amb que van descarregar adrenalina… Al Bounce Inc. van saltar fins a tocar el cel i al Natupark, d’arbre en arbre per evitar tocar el terra.

Segurament, la setmana que tothom va viure amb més il·lusió va ser la de l’acampada. Com sempre, els petits van passar una inoblidable nit a l’escola fent el clàssic sopar de gala… però aquest any hi ha hagut una novetat i és que els grans van poder acampar 3 dies a Can Virgili! Veure els estels estirats a la gespa d’aquesta masia en ple Parc Natural del Montseny és una experiència que segur que recordaran sempre.

La quarta setmana va ser tot un descobriment. Gràcies a les màquines del temps que van dissenyar els nens van poder viatjar al passat, fins al temps dels nadius nord-americans i fins a futurs llunyans, on la tecnologia havia avançat més enllà dels límit de la imaginació.

Finalment, la última setmana va ser un repte a l’alçada dels millors genis. La nova setmana dels room escapes va posar a prova la perícia però van demostrar estar a l’alçada. Els petits detectius van seguir les pistes que els van portar a alliberar un petit monstre que havia quedat atrapat a l’escola i els grans no només van aconseguir sortir de diferents sales sinó que van crear els seus propis jocs d’escapada.

I això sense oblidar tot el que han fet els més petits, a la Llar d’infants. Han rigut moltíssim i s’han emocionat amb els pallassos, els titellaires, els jocs de bombolles, els musicals i totes les aventures que han viscut… Sens dubte, un punt-i-final del curs 2018-19 ple d’alegria, activitat física i molta companyonia entre els participants. Ara sí, bon estiu i fins al setembre!