Els alumnes de la Llar d’Infants obren el Carnaval

Dimarts a la tarda, els alumnes de P1 i P2 van ser els encarregats d’inaugurar una nova edició del nostre ja famós Festival de Carnaval. La temàtica de la seva disfressa va estar en la línia de tota la resta de cursos, de Parvulari i Primària, que hi participen al llarg d’aquesta setmana.

A les 16.00 hores van arribar a l’aula dels cargols els familiars dels alumnes que, de forma molt divertida, van respondre a la nostra crida d’assistir-hi disfressat o amb algun complement original. Un cop ubicats i amb les càmeres dels mòbils a punt, es va obrir la porteta de l’aula dels peixos i d’allà van anar apareixent uns preciosos nans del bosc. 

Junts van ballar la cançó que havien estat assejant durant dues setmanes, tot i que l’emoció dels més petits en veure els pares, avis i germans els va fer perdre una mica el pas de la coreografia. I és que, encara que són petitons, eren conscients d’estar preparant una sorpresa per als pares i els feia molta il·lusió que vinguessin a aquest espai tan seu. 

Tot seguit, el públic va sortir a ballar amb els gnoms i va començar la segona part de la festa, amb berenar i photocall inclosos. Des d’aquí volem agrair a les famílies la seva assistència i que amb les seves aportacions contribuissin a un final de festa tan dolç…