Amb la col·laboració dels pares…

A la Llar d’Infants i Parvulari hem realitzat dues experiències que ens han encantat a tots. Els més petits han fet el taller de la Caixa dels records, una capsa que guarda experiències, treballs i objectes simbòlics per als nens. L’activitat ha consistit en què pares i fills han decorat junts aquesta caixa dins a l’aula. Els alumnes, ajudats pels seus pares, aniran omplint la caixa i, al final de curs, la portaran de tornada a l’escola. Serà el moment, llavors, d’explicar i compartir amb els companys tot el que han posat dins la caixa del seus records.

Amb el mateix objectiu d’implicar i fer partícips les famílies en les activitats dels alumnes, hem convidat alguns pares i mares de Parvulari a ajudar-nos a engalanar les aules amb decoració nadalenca. Aquesta acció s’emmarca en els diferents tallers que iniciem amb els pares, repartits en grups, trimestres i diferents temàtiques.

Com veureu a les fotografies, els pares van venir molt predisposats a col·laborar i ens van sorprendre amb els seus recursos i les ganes d’ensenyar, per exemple, a fer guirlandes amb material reciclat, el “gingerbreadman” per penjar a l’arbre, boles, estrelles, cors, ninots de neu, arbres de Nadal i altres elements decoratius… El resultat va ser una tarda divertidíssima i unes aules decorades de forma molt original… i especial.