Arranquem el 2016 amb ímpetu

Aquest dilluns hem iniciat les primeres classes de l’any nou amb la directa posada perquè aquest segon trimestre és curt, cal complir el temari i gaudir alhora de totes les activitats característiques d’aquesta etapa del curs com el Carnaval, les Mones o la Setmana d’Esquí.

A P1, els més petits han començant donant la benvinguda a la Mia i l’Oriol, que avui s’han incorportat per primer cop a l’escola, i s’han retrobat amb la Susy, els companys, les joguines de la classe i les rutines que els donen seguretat. A P2 ja han ballat un cop la cançó que interpretaran en el Festival de Carnaval i aviat començaran el Projecte de menjador i el Projecte de la pluja, que us anirem explicant des d’aquest blog.

L’altra gran novetat a la resta d’Infantil és la incorporació de la Teacher Rosie, una professora auxiliar de conversa anglesa, nascuda a Londres i estudiant de la Universitat d’Exeter, que cada dia dedicarà 45 minuts als alumnes de P3 i P4 i tota una hora als de P5. A més, als migdies estarà dues hores amb els alumnes de Primària.

Amb l’objectiu d’arribar a temps pel Carnaval, els alumnes des de PR01 fins a PR06 han començat les classes a un ritme boníssim. Són conscients que aquest trimestre ja serà prou divertit amb l’elaboració de les disfresses com a part del projecte interdisciplinari i en l’espai d’Arts&Crafts. Per això, avui s’han mostrat molt receptius amb les indicacions dels professors i han deixat per a l’hora del pati les noves joguines i xerrar amb els companys retrobats.

A ESO estan ara centrats en els propers exàmens de recuperació dels qui no van aprovar totes les matèries del 1r trimestre, i els qui sí ho van fer amb les activitats que l’escola els està preparant per als propers 14 i 20 de febrer i que ja els avancem que els sorprendran molt aquest any…

A Batxillerat saben que no poden perdre el temps, sobretot els de 2n ja que la Selectivitat és cada cop més a prop i tot el temps que puguin dedicar al temari marcat és en el seu benefici.