Bona estrena de l’esquiada 2019

En aquesta galeria de fotos veureu els alumnes de primaria arribant al seu hotel a peu de pistes de La Molina i, aquells que ho necessitaven, llogant l’equip per poder esquiar en les millors condicions. Mentrestant, els alumnes d’ESO ho feien també, però a Puigcerdà… ja que tenen el camp base al Campus Cerdanya, que compta també amb sales de distensió i de reunions. Allà els seus professors acompanyants i el Jordi Casas, que també els ha volgut acompanyar aquests primers dies, els van fer una xerrada introductòria sobre la setmana i els van anunciar les diferents estacions on esquiaran.

Després de passar una bona nit, ben puntuals han marxat cap a pistes. L’equip de primària ja es trobava a la mateixa l’estació i els més grans, han arribat a La Masella amb l’autocar. Els debutants han marxat amb els monitors especialistes en iniciació d’esquí i la resta, ha fet una primera baixada perquè els valoressin el nivell. Un cop fets els diferents grups han començat les classes, que han estat molt profitoses, sobretot per als que avui s’han estrenat en aquest esport.

A la tarda, després de dinar a pistes i de descansar una estona a l’hotel, els alumnes de primària han fet unes quantes baixades en trineu i els seus companys de secundària han anat a berenar crepes a Puigcerdà. Demà coincidiran tots esquiant a La Molina…