Carnaval: work in progress

Ja fa dies que alumes i professors estan immersos en la divertida, i de vegades complexa, tasca d’elaborar les disfresses de Carnaval. Però ja sabeu que a l’escola ens agrada que siguin els mateixos alumnes qui es facin els seus propis vestits i que fins i tot els més petits hi col·laborin, encara que només sigui pintant gargots en el seu atrezzo.

Aquest any tot el vestuari té el mar com a font d’inspiració, ja que el Carnaval forma part del projecte indisciplinari anual. La Carmen Roca, amb l’ajuda d’altres professores com l’Alícia Chaler, ha dissenyat les disfresses crancs, taurons, calamars, peixos, estrelles i cavallets de mar, tenint en compte que les hauran de fer els alumnes amb les seves mans.

Aquests dies les aules estan plenes de tisores, fils i agulles, cola, pinzells, pintura, gomets… i fins i tot càpsules de cafè reciclades. Crear les pròpies disfresses, pintar-se les mans o aprendre a cosir és molt més motivador per als alumnes que comprar-les fetes en una botiga. A més, d’aquesta manera se’ls fomenta la creativitat, el treball manual, el cooperativisme i la igualtat.

No us volem revelar més coses perquè volem que vingueu al Festival, però ja us avancem que les sorpreses i algun “hit” estan assegurats…