Collint castanyes al Montseny

Després que la pluja de principi de setmana ens fes posposar les anhelades excursions d’Infantil i Primària al Montseny, per fi aquest dimecres els alumnes i professors d’aquestes dues etapes escolars han pogut anar a collir castanyes per a la Festa que demà farem a l’escola. I, gràcies també a aquella pluja, ara han pogut gaudir d’un dia de tardor radiant, amb sol, un aire ben net i bona temperatura.

Els més petits han anat a collir les castanyes al bosc que envolta la masia de Can Virgili… i ho han fet amb tant d’entusiasme que han omplert més d’un cistell. Han trobat castanyes molt grosses, d’altres de mitjanes i unes que estaven dins dels pellons i que calia trepitjar amb els peus per no punxar-se. Un cop tenien “la feina feta” han jugat amb un munt de fulles que havien caigut del preciós til·ler que hi ha davant de Can Virgili, fent com una pluja, en aquest cas dels colors de la tardor.

Els alumnes de Primària han seguit una ruta diferent, però també dins del mateix Parc Natural del Montseny. Han donat la volta al pantà de Santa de Fe, caminant per sobre de la presa i fins arribar a l’Ermita, on han dinat. Durant la passejada s’han anat fixant en els diferents arbres, com les alzines o els castanyers… i collint aglans i castanyes, que demà ens menjarem tots plegats a l’escola, per celebrar la Castanyada.