Colònies amb màgia i circ

Aquests dos dies de colònies, Pingüins, Tortugues i Elefants hem viscut una gran aventura al Circ de la Llobeta.

El primer dia, ens van fer una presentació del Circ, ens van explicar quin era el Crit de guerra per retrobar-nos… UIxa Uixa… Maduixa!!!

Vam conèixer els monitors Moi, Viu, Tric i Tuiti! Amb els quals vam fer les activitats de Trapezistes, equilibristes, pallassos, etc.

Tot i que el temps a la tarda no ens va acompanyar gaire… vam conèixer a la Noha, una hipopòtama i mascota de la Casa de colònies, que a alguns els va agradar molt… I d’altres preferien mirar-la de lluny!.

Després ens vam instal.lar a les habitacions de Trapezistes, Equilibristes i Carioques. Teníem moltes ganes de compartir plegats la nit màgica!.

Al arribar el vespre, la Noha ens va convidar a un sopar de gala, pel qual ens vam posar elegants amb un atrezzo que havíem preparat a l’escola.

Després del sopar, amb les nostres llanternes vam buscar les entrades per poder anar a la discoteca, i el que no s’esperaven els monitors era comprobar  que som uns “bailongos” amb molta marxa!!.

Ho van donar tot ballant i cantant! Tant que va arribar un moment que la majoria demanaven anar a dormir del cansats que estaven. Així que cap a les 11 de la nit estàvem tots “KO”.

A l’endemà, després d’agafar forces amb un bon esmorzar hem pogut gaudir de les activitats del circ a l’aire lliure; a la zona de la carpa amb “xanques”, llits elàstics, barra d’equilibri, patinets d’equilibris, aros, xarxa de trapezi, teles i columpis per penjar-nos…

Per acabar aquesta estada tan especial, ens han donat un diploma d’especialistes en circ i ens han pintat les cares del circ!.

I així tanquem un curs més ple d’experiències i amb molts bons records que mai oblidarem!.