Comença el seu darrer curs a l’escola

Dilluns en el blog ens vam fixar amb els més petits de l’escola i avui ho fem, precisament, amb els més grans. Són els alumnes de BAT2, que aquest curs serà l’últim que faran a l’escola i, per això, aquest és per a ells un any diferent… i especial. En són conscients i des del primer dia estan demostrant molt bona predisposició.

Responsabilitat, puntualitat a l’hora de començar les classes i presentar els treballs diaris seran tres de les claus d’aquest curs. D’aquesta manera els ho han explicat els professors quan els han presentat el pla de treball de cada matèria, que aquest any acadèmic i, degut a la Selectivitat, està més pautat que mai.

Selectivitat és una paraula que ja han començat a sentir i que els acompanyarà tots aquests mesos fins que facin les famoses proves d’accés a la Universitat. Aquesta és la meta d’aquest any i requereix un treball d’equip, de molta complicitat amb els professors, que els alumnes mantinguin la velocitat de creuer i remant tots alhora per complir el temari previst.

D’això n’han parlat també amb la tutora Dolors Guasch, qui a les fotografies apareix donant la classe d’Economia de l’Empresa als de Batxillerat Científic. En una xerrada distesa a classe de tutoria, li han fet arribar les seves inquietuds de cara a aquest repte i han quedat en resoldre junts els problemes que puguin anar presentant-se en el seu dia a dia escolar, amb tot el suport per part del professorat i la direcció.

A més, en les tutories se’ls intentarà orientar de cara al futur professional i aquest any, com a novetat, l’escola els oferirà xerrades d’assessorament a càrrec d’un Gabinet  d’empreses especialitzades en el marc universitari, el mercat panorama laboral i les professions amb més futur a l’actualitat, que ajudaran els alumnes a dissenyar el seu Pla de carrera.