Comencem, amb moltes ganes, el curs 2019-2020

Tot i que molts alumnes de la Llar d’Infants ja van començar l’escola aquest dilluns, avui ha estat el primer dia de curs per a la majoria d’alumnes. Moltes cares noves, sobretot a P3, on de la mateixa manera que a la Llar, aquest any els pares han pogut compartir estones a l’aula amb els nens per afavorir la seva adaptació a l’escola. 

Al pati és on s’han viscut les imatges més emotives, protagonitzades pels alumnes de primària, ESO i Batxillerat que celebraven amb abraçades que es retrobaven amb els companys. 

A 1r de primària hi havia molta expectació i atenció a les noves normes que van associades a aquesta nova etapa, on ja han vist que hi ha canvis significatius més allà de l’uniforme i l’aula al pis de dalt, com són esmorzar al pati i no a la classe, o fer-se responsable de col·locar les bates als penjadors i el material, al calaix propi de la prestatgeria. 

La resta de cursos de primària han començat decidint i signant els “Acords essencials” que afavoriran el respecte i la bona convivència a l’aula durant tot l’any. Alguns, com els de 4t, fins i tot ja han estrenat alguns dels nous mapes conceptuals amb què aquest curs treballarem la Cultura de Pensament, per presentar-se als companys nous i compartir les experiències i aventures viscudes durant les vacances.