Concert de Nadal digital, virtual i solidari

Els alumnes de primària i primer cicle de l’ESO participen avui a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que, durant tot el dia, recapta fons per a la investigació sobre la Covid-19. 

Ho fan mitjançant aquest “Concert de Nadal” (veure a: https://youtu.be/LcexipwIqoU ) gravat a l’escola amb les aplicacions de música dels seus iPads, ja que les mesures preventives recomanen no cantar ni aixecar la veu. Aquestes restriccions ens han conduït a fomentar un nou aprenentatge: utilizar les noves tauletes digitals com a instrument per interpretar les nadales. 

I les actuals circumstàncies també ens han obligat a cancel·lar la celebració del Nadal a l’escola i, per tant, no podem gaudir de la preparació i de la posada en escena de la Fira de Santa Llúcia. Magrat tot, no volem que es perdi la seva essència solidària i per això aquest “Concert de Nadal virtual” vol cumplir aquesta funció i sumar esforços amb La Marató, un canal amb molta visibilitat, ja que arriba a totes les llars i es pot fer extensible als familiars dels alumnes.

Per tant, si ho considereu convenient, podeu fer les vostres donacions a https://www.migranodearena.org/reto/concert-de-nadal-solidari.org/reto/concert-de-nadal-solidari

Les ganes de participar dels alumnes i de recaptar diners amb finalitats solidàries han estat les mateixes que ens demostren cada any amb les parades de venda i guardioles de la Fira de Santa Llúcia. Aquest any, a més, són més conscients que mai que la causa, la recerca biomèdica relacionada amb la Covid-19, ens afecta directament a tots. 

Gràcies per la vostra col·laboració i Bones Festes!