Convivències de fi de curs per a Primària, a la Costa Brava

Els professors de Primària que estan de convivències amb els seus alumnes a Calonge, a la Costa Brava, ens expliquen que ahir el trajecte fins al destí se’ls va fer curt i que tot va anar sobre el previst. En arribar, els monitors els van donar una benvinguda carregada de bon humor… i de seguida es van emportar els alumnes a realitzar una sèrie de jocs que faciliten el coneixement mutu i que els va servir com a aprenentatge a l’hora de conèixer altres nens i nenes aquest estiu. 

Després de dinar van anar a instal·lar-se al seu bungalou, cosa que els va fer especial il·lusió, pel fet de compartir-lo amb els companys, tal com veureu a les fotografies. A la tarda van poder banyar-se en l’aigua tan neta de la Costa Brava i seguir jugant, amb altres dinàmiques com el toca-caps o el futbol xinès. Després de la dutxa, l’organització de cada bungalou i sopar, encara van gaudir d’una estona més de joc, a la platja i a la llum de la lluna. 

Aquest matí tots s’han despertat per ells mateixos, després d’una nit tranquil·la. El dia se’ls ha tornat a presentar en format joc, i els monitors els han portat per diferents estacions, com el vaixell pirata i una zona de multiaventura. 

Més entrat el matí han seguit l’activitat a les pistes esportives amb llençament d’espardenya, encistellament de frisbee i salt del gomet… Uns jocs divertits, senzills i sobretot fàcils de proposar als amics, la qual cosa els desperta la creativitat. Abans de dinar, joc lliure en una piscina fantàstica i amb vistes al mar, i a la tarda passejaran pel Camí de Ronda de Sant Antoni de Calonge, un dels que tenen les panoràmiques més maques de tota la Costa Brava.