Crònica de l’acampada de Parvulari

Durant tota aquesta setmana, els nens i nenes de Parvulari han estat fent la “Setmana dels Exploradors” buscant pistes que aquesta nit els havien de portar fins a un tresor. Avui han trobat la darrera pista al matí, cosa que els ha permès completar el mapa.

A la tarda, han fet jocs al pati, han ballat a la classe seguint coreos dels vídeos que els projectaven a la pissarra interactiva, per preparar així i ambientar-se de cara a la Mini Disco -i perquè els venia molt de gust ballar-, han ajudat les monitores a muntar les tendes i han posat les seves màrfegues i sacs a dins. 

Tot seguit s’han posat guapos, ben pentinats i amb els vestits i complements que portaven a les motxilles per lluir en el Sopar de Gala. Amb aquesta elegància han menjat tots junts pasta, croquetes i fruita… 

A continuació i amb les llanternes en mà, han fet un passeig per l’escola que estava amb les llums apagades en busca del tresor que, com indicava el mapa, estava al gimnàs i ple de xiulets i caramels. A més d’aquesta recompensa, una estona de Disco… fins que el cos aguanti i la son pugui més. Bona nit!