Curset d’Esquí 2014

Com molts sabeu, la primera setmana de març va ser la Setmana d’Esquí que des de fa molts anys celebrem cada hivern a l’escola. Vam marxar a primera hora el dimarts 4 i quan l’autocar va sortir del Túnel del Cadí ja ens va rebre una bona nevada.

Aquesta imatge ens va emocionar a tots, però sobretot els més petits de Primària, per als quals aquesta era la seva primera esquiada amb els companys. En arribar a pista, van rebre l’ajuda dels “padrins”, que són els alumnes més grans i experimentats. Els van donar un cop de mà amb el material, els esquís, les botes, la crema protectora, els guants… Entre tots ens vam organitzar tan bé que a les 10 del matí ja estàvem esquiant.

Els alumnes es van dividir per grups segons el seu nivell d’esquí i van marxar amb els monitors cap a les pistes que els havien seleccionat aquell dia a La Masella, on hi havia una neu boníssima ja que no havia parat de caure en els darrers dies a tota la Cerdanya. En acabar la jornada, repartiment d’habitacions, sopar aviat i a dormir, ja que tots estàvem cansats.

El segon dia el van dedicar a perfeccionar el que havien après durant la primera classe. Perfeccionar, millorar i fins i tot, els principiants es van atrevir a agafar alguns remuntadors de La Molina. Aquell dia va fer una mica de fred i, com a recompensa, en acabar l’esquí vam berenar a uns deliciosos crepes a Puigcerdà..

I sembla que va ser un punt d’inflexió ja que a l’endemà ens va sorprendre un fabulós dia de sol radiant, que va fer que tots gaudíssim d’una jornada inoblidable a Fontromeu, d’aquelles que es donen quan coincideixen les millors condicions. Un dia fantàstic que vam rematar amb el lliurament de diplomes per part dels monitors i una escapada a la discoteca. Allà, vam demanar al DJ una selecció de cançons i els alumnes van treure forces per ballar les coreografies que havien après i representat pel Festival de Carnaval.

Divendres encara va ser un dia molt especial, perquè vam rebre la visita del director, Jordi Casas, que va venir acompanyat dels alumnes de Batxillerat. Va tornar a ser un dia d’esquí radiant, que vam acabar fent un descens tots els que hem participat a la Setmana Blanca de l’escola.