Dia d’esport i aventura a la natura per a Infantil

Els alumnes que participen al casal d’Infantil han fet un munt d’activitats aquesta setmana, relacionades amb l’activitat física. La que els ha suposat una aventura més gran ha estat la que han fet al NatuPark de Cerdanyola, una àrea multiaventura situada en un bosc de pins als afores d’aquesta població del Vallès Occidental. 

Un grup de monitors van ataviar els nens i nenes del Parvulari amb l’arnès de seguretat necessari i els van explicar com moure’s per les diferents plataformes. A partir d’aquí, i acompanyats en tot moment pels monitors i les mestres del casal, van començar un divertit itineari ple de reptes.

Ponts tibetans, tirolines, lianes, troncs oscil·lants, ponts de xarxa, de mico i nepalís… Un recorregut pensat per entretenir però a l’hora per educar i aprendre, ja que promou el treball indirecte d’habilitats com l’equilibri, la coordinació, l’esperit de superació, la confiança, l’autogestió… 

Després de l’esforç fet per completar l’itinerari van gaudir d’una estona de descans, joc lliure i picnic a la zona d’ombra del Bosc Tancat d’aquest parc d’aventures. En resum, va ser una bona oportunitat perquè aquests nens i nenes aprenguin a desenvolupar-se amb més destresa en un entorn de natura.