Dimecres, dia de mercat

Aquest matí els alumnes del Casal han anat al mercat a comprar ingredients per cuinar pizzes. Una activitat que forma part dels workshops del Casal d’aquest any, que se centren en la cuina, gastronomia i costums de diferents països… i una manera, també, de viatjar aquest juliol, sense sortir de Barcelona.

El dilluns van començar amb un taller de manualitats, on van fer davantals, gorros de cuiners i van aprendre moltes curiositats sobre una de les cuines més delicioses del món: la italiana. I avui, a mig matí, han anat al Mercat de la Concepció a buscar ingredients per poder elaborar les seves pròpies pizzes. En diferents parades han comprat els més frescos, com el pernil dolç, la mozarella, els xampinyons, les olives…

Els més grans han estat acompanyats per la Júlia i la Marta i han seguit l’activitat en anglès. Els petits han estat amb la teacher i la Jaqui, i s’han mostrat molt participatius a l’hora de demanar als venedors, pagar o, fins i tot, carregar les bosses amb la compra que moltes paradistes els han felicitat pel seu bon comportament, els han deixat olorar la fruita i els han regalat cireres.

En acabar la ruta per les diferents parades, han anat al supermercat a comprar el llevat, la farina i la resta d’ingredients per fer la massa… Una altra part del procés molt divertida per a ells i que faran el proper divendres.