Diversió i grans aprenentatges de grup en anglès

Els alumnes de Primària han gaudit d’una sortida conjunta a La Granja, a Santa Maria de Palautordera, on programen un seguit d’activitats relacionades amb l’educació emocional. D’aquesta manera, a més de passar un gran dia al peu del Montseny, l’excursió ha servit per treballar la cohesió de grup, la confiança i l’anglès.

Els alumnes de cicle inicial van interactuar molt amb els animals de La Granja, en un recorregut on van poder observar-los, tocar-los, veure com són i què mengen ponis, vaques, porcs senglars, conills, cabres, ovelles, gallines, ànecs… De 3r fins a 6è van fer un munt d’activitats “big adventure” i “big team”, des d’un circuït d’aventura per una pista americana fins a un pont xinès de comunicació.

Totes les activitats eren rotatives, per la qual cosa les van poder fer tots els alumnes. La majoria estaven focalitzades en reforçar la confiança amb els companys, ja fos deixant-se guiar pel bosc amb els ulls envenats o fent una activitat en què fos imprescindible la col·laboració de tots.

També van fer alguna activitat individual, com seguir un itinerari amb diferents desnivells i reptes dins del bosc. En aquesta ocasió, els alumnes anaven sempre acompanyats per monitors especialitzats, que compartien amb ells estímuls positius i motivadors. Això els va ajudar a prendre consciència de com fan front a les adversitats i quin és el seu nivell de resilència.