Diversió al parc dels gnoms

Els alumnes que han participat en el Summer Life, han fet un munt de sortides aquest juliol… D’algunes més pedagògiques, com la visita a una granja d’apicultors i al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) que aviat us explicarem, i d’altres 100% lúdiques. És el cas de l’excursió fins al Gnomo Park de Lloret de Mar, ja a la Costa Brava, on van anar-hi plegats els alumnes d’Infantil i de Primària.

Un cop arribats al parc, però, es van separar i cada etapa va marxar amb les seves monitores a realitzar les activitats més adients per a la seva edat i gustos… Així els més petits van estar saltant als llits elàstics, jugant en una mena de “chiquiparc” baixant pel tobogan que desembocava en una gran piscina de boles de colors i seguint un circuit que posava a prova el seu equilibri i psicomotricitat. Però el que més els va agradar, sens dubte, va ser satar i llençar-se per les rampes del gran castell inflable del Gnomo.

Mentrestant, en una altra part del parc, els alumnes de Primària jugaven a clàssics com el mini golf i a novetats com les divertidíssimes boles “Zorb”. Aquestes són unes grans esferes inflables on hi entra la persona i agafada en uns mànecs pot rodar pel terra i xocar amb altres boles provocant gracioses caigudes però sense fer-se mal.

En acabar aquestes activitats, tots dos grups de l’escola es van trobar al parc d’atraccions aquàtic, molt més senzill en el cas dels petits. Els de Primària van riure molt baixant pel tobogan amb la força de l’aigua, “disparant” amb una pistola d’aigua de grans dimensions i sortejant uns cubells d’aigua que, de tant en tant, els queien a sobre… provocant crits d’emoció i moltes rialles.