Divertidíssims dies d’esquí i altres activitats a la neu

Aquests quatre dies d’esquí i activitats de neu a La Molina estan sent divertidíssims per als nens i nenes de Primària que participen en la setmana blanca de l’escola. A més d’estar aprenent moltíssim, sobretot els debutants que ja al segon dia van pujar al telecadira i baixaven per la Pista Llarga -segons ha pogut comprovar en directe avui el director de l’escola, el Jordi Casas, que ha compartit 24 hores amb ells-, també estan fent un munt d’activitats aprèski. 

Són les que s’organitzen des de la mateixa Residència esportiva dels Isards, on no només han estat molt ben allotjats pràcticament a peu de pistes sinó que han pogut gaudir d’avantatges molt beneficiosos per als alumnes d’aquesta edat i que no tenien altres anys, com ha estat poder guardar els esquís en una sala reservada a les pistes i les botes en un bungalow amb calefacció o dinar al mateix alberg, menjar calent i acabat de cuinar. 

Si bé els primers dos dies van gaudir d’un sol radiant, avui la protagonista ha estat la neu. Molts s’han emocionat quan aquest matí, en mirar per la finestra, han vist que tot el paisatge estava nevat. Això s’ha traduït, a més, en què a les pistes han estrenat neu, cosa que també els ha permès aprendre a esquiar en unes altres condicions. 

A més del descens en tubbing i trineu que mostren les fotografies, els més grans han pujat amb la màquina trepitjaneu fins al refugi de Costa Rasa, a 2.200 metres i, aprofitant que la Volta Catalunya de Ciclisme passava just per davant de l’alberg, els alumnes han volgut sortir a animar els esportistes i donar-los molts ànims per fer un últim esforç de cara a la meta, que estava a 400 metres. Demà seran ells els qui competiran. Serà a la carrera final, just abans de tornar ja cap a casa.