Dofins i taurons a la piscina

Aquí teniu les fotos del darrer dia de piscina de la classe de les Tortugues i dels Elefants, una jornada durant la qual es van convertir en Dofins i Taurons, segons el seu nivell. Bé, les d’aquest post són les fotos des de dins de la piscina perquè segur que n’hi ha milers més, tenint en compte la de flashos que es van disparar des de l’altre costat del vidre, on els pares i familiars seguien  els avanços amb orgull.

Eren el resultat de tot un curs escolar de classes de natació, amb uns monitors totalment dedicats als alumnes i en un entorn tan agradable com el Holmes Place. Hi havia una mica de nervis, ja que era el moment de demostrar tota la tècnica que havien après: nedar i no només flotar, fer-ho sense bombolla, avançar movent els braços i les cames i, sobretot, tenir més seguretat dins l’aigua.

En acabar l’exhibició no només van rebre l’aprovació i les felicitacions dels pares i mares sinó també d’uns monitors molt satisfets, que els van lliurar els diplomes acreditatius. Una escena molt maca i divertida, ja que a alguns els costava reconèixer els nens sense el casquet de bany.

I ara, a gaudir de les platges, piscines, llacs, pantans i rius durant les vacances. I pels qui encara en tinguin més ganes, al casal d’estiu de l’escola continuen les classes de natació tal com podeu veure clicant aquí