El Casal d’estiu en fotos

Acaba un Casal d’estiu que ha estat una gran experiència per tots els qui hi hem participat. Uns perquè hem aconseguit el nostre objectiu de fer un casal amè, divertit, enriquidor, distès, alegre, interessant, motivador… i els altres perquè, tot i que han anat a l’escola, han passat un primer mes de vacances autèntiques, amb jocs, esport, ball, piscina… i fent nous amics.

Com a cloenda, hem fet aquest àlbum de fotografies. Veureu com tots han participat activament en les activitats programades. Unes activitats lúdiques amb ingredients d’esport, expressió artística i anglès, molt anglès…

Un exemple han estat els musicals que han interpretat, com Grease o The lion king, on han après a valorar tot el procés creatiu que hi ha al darrera d’una pel·lícula. Cada un dels alumnes triava el paper que volia desenvolupar, com a protagonista, maquilladora, coreògraf, guionista, actor secundari, director… Tot i que els resultats han estat molt graciosos, el més divertit i important ha estat el seguiment de tot el procés, treballar perquè les coses surtin bé i la immersió lingüística en l’anglès, ja que s’ha fet tot en aquesta llengua.

També han combinat l’anglès amb les noves tecnologies, a l’aula de les TIC. Alguns amb jocs de paraules i memòria, i d’altres veient videoclips i aprenent les lletres de les seves cançons favorites.

Els més petits han continuat amb la seva rutina de jocs, contes, música i manualitats. I, dos dies a la setmana, els de Parvulari han fet esport al poliesportiu i banys a la piscina. Ha estat al club Laietà, un ampli centre esportiu al barri de Les Corts, on hi han anat amb les seves professores i els alumnes de Primària. Aquests últims, a més de les divertides sessions de jocs a l’aigua, han practicat el futbol, el bàsquet, el tennis i el pàdel, amb els monitors del club.

El fet que al casal els alumnes de diferents cursos estiguessin barrejats ha permès una major interacció entre els qui tenen diferents edats i interessos, i també els ha permès fer nous amics, sobretot amb els alumnes que venen d’altres escoles.