Els alumnes de PR01 i PR02, de musical

Aquest dimarts els alumnes del cicle inicial de Primària han passat un matí molt divertit ja que han anat a veure i escoltar el musical “Els músics de Bremen” a càrrec del Petit Liceu. Ja a l’autocar, l’emoció es notava en l’ambient perquè molts dels alumnes tenen sensibilitat per la música…

Per això, ens agrada fomentar-los el gust per aquest art i també pels espectacles en directe, més enllà de les pantalles. A les 11.00 hores, tots estaven asseguts a les seves butaques de l’Auditori de Cornellà quan van començar a sonar els primers acords d’aquest espectacle de dansa amb titelles a partir del conte dels germans Grimm.

A l’escenari, una actriu que narrava l’acció, un músic que feia sonar el clarinet, els ballarins amb les titelles de ruc, gat, gall i gos… i la base musical enregistrada i interpretada per l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu. Una posada en escena plena de color i amb unes titelles molt maques que representaven el ruc, el gos, el gat i el gall que decideixen marxar de casa i anar a Bremen a fer-se músic… Un camí ple d’aventures i amb un destí inesperat quan coneixen un follet del bosc.

A les fotografies veureu com van estar d’atents els nens i nenes durant l’hora sencera que va durar el musical, acompanyant la música picant de mans i cantant “Cap a Bremen, cap a Bremen… Cap a Bremen som-hi tots, que cap a Bremen falta gent”!