Ens ha visitat Sant Nicolau

Des de sempre, cada principi de desembre l’escola rep la visita de Sant Nicolau, el patró de la infància. Hi arriba amb el seu gran llibre mil·lenari, on té apuntades les notes que pren des del cel sobre totes aquelles coses positives que fan els alumnes a l’aula, aquells mèrits o aptituts en les que destaquen i pels quals els vol premiar. El premi que els dóna quan els visita per les classes són, precisament, uns caramels màgics que potencien aquestes qualitats.

Fer una bona lletra lligada, estar aprenent molt xinès a l’extraescolar o dominar les tombarelles al gimnàs són alguns dels molts reconeixements que Sant Nicolau ha fet als alumnes aquest any i que ha premiat amb els caramels… Uns caramels que, abans d’abandonar les aules, també llença a l’aire, generant unes imatges molt divertides dels nens intentar pescar el màxim possible a la pluja de caramels.

Aquests moments estan recollits en el més d’un centenar de fotografies que us convidem a veure tot seguit. En elles podreu apreciar des de la cara de sorpresa i emoció que va causar l’arribada de Sant Nicolau a Parvulari, l’entusiasme als primers cursos de Primària i els grans somriures que va provocar en el cicle superior.