Escoles Pérez Iborra: solucions contra la Covid-19

L’escola Pérez Iborra és un centre privat d’una sola línia, situat al centre de Barcelona. La proximitat de tot el nostre equip amb els alumnes i les seves famílies està en l’essència familiar de la nostra escola ja des del seu origen.

Ser una escola propera i d’una sola línia per curs són ara dos grans valors que sumen en la prevenció de la Covid-19.

Escola segura

Som una escola segura pel fet que els grups bombolla estan molt ben delimitats i identificats durant tota la jornada escolar, tant a l’entrada al recinte com dins de l’aula, als patis, a la coberta verda i als desplaçaments interiors imprescindibles, també a l’hora d’anar al bany d’ús exclusiu per a cada grup.

A més a més, al ser pocs alumnes per curs, tenim la capacitat d’activar els protocols establerts per sanitat, amb rapidesa i eficàcia, en cas que identifiquem un alumne amb símptomes susceptibles de Covid o se’ns informi d’algun positiu en l’entorn familiar dels alumnes. Pel mateix motiu, la traçabilitat és més àgil i podem informar abans els possibles afectats, per tal d’evitar nous contagis.

Accions de reforçament a la docència

El fet de ser una escola privada ens dona també certa llibertat d’acció per decidir i aplicar el nostre propi pla de contingència, tenint sempre en compte les mesures dictades per les autoritats sanitàries i el Departament d’Ensenyament.

Però, a més de les normes bàsiques d’obligat compliment, hi sumem altres actuacions que sabem que beneficien els alumnes mentre no hi hagi una solució generalitzada a la pandèmia. Una de les més urgents ha estat augmentar la contractació de professors per doblar la seva presència a les aules i que la possible baixa temporal d’un dels dos mestres no afecti la docència.

  • Contractació de professors per doblar la seva presència a les aules.
  • Integració de les tauletes digitals amb llapis electrònic a totes les aules de primària, ESO i batxillerat.
  • Capacitat d’activar els protocols establerts per sanitat, amb rapidesa i eficàcia.

Capacitat tecnològica digital per al seguiment a distància

Hem integrat les tauletes digitals amb llapis electrònic a totes les aules de primària, ESO i batxillerat per donar resposta i seguir el ritme de la sorprenent evolució de les competències digitals assolida pels alumnes durant el confinament.

Els dotem de millors recursos per a possibles nous confinaments temporals, ja que la tauleta els permet seguir la classe de forma més fàcil i còmoda i el llapis digital, establir un contacte directe, fluïd i constant amb el professor.

Amb l’ús de les tauletes i el llapis digital no només els entrenem per a qualsevol escenari a curt termini, sinó que els nostres alumnes estan aprenent ja des d’una nova dimensió més intuïtiva, dinàmica, atractiva, col·laborativa… En definitiva molt més coherent i aliniada amb el moment, els reptes i desafiaments de futur.

Estarem encantats d’ensenyar-vos la nostra escola