80 anys dedicats a l’ensenyament

L’escola Pérez Iborra és un dels col·legis privats amb més tradició a Barcelona i, al mateix temps, amb més futur. A la nostra sòlida base, gestada a partir de l’experiència pròpia, s’hi suma ara un apassionant projecte de present i de futur que s’integra gràcies a la Cultura de Pensament, focalitzada en l’aprenentatge significatiu i continu.

Oferir una formació acadèmica i personal de qualitat ha estat sempre la missió de la nostra escola, des que la Montserrat Pérez Iborra la va fundar al 1939 fins a l’actualitat, que està dirigida pel seu net, Jordi Casas. En els darrers anys, aquesta complementarietat entre tradició i modernitat ens ha permès dissenyar un projecte propi basat en la nostra trajectòria i inspirat també en les millors metodologies internacionals.

Si us agrada la història, aquí podeu veure un documental gravat per celebrar el 75è aniversari de l’escola que n’explica el recorregut des dels inicis

La nostra actitud oberta, receptiva i generadora ha convertit la Pérez Iborra en un agent actiu en el nou paradigma educatiu que s’està desenvolupant globalment.

Ser una escola totalment privada permet la lliure elecció de centre segons el projecte educatiu i facilita que les famílies puguin optar a una plaça sense condicionants com punts o sortejos.

Altres trets característics que ens defineixen són: ser una escola laica i respectuosa, trilingüe sense imposicions, inclusiva a l’hora d’abordar les diferents realitats de cadascun dels nostres alumnes, i el nostre ambient alegre, proper i familiar.

Els nostres èxits acadèmics es basen també en un professorat altament qualificat —tant en l’àmbit professional com en l’humà—, implicat i estable. Aquesta cohesió d’equip i les possibilitats de formació contínua que l’escola ofereix als professors fa que tots avancem en la mateixa direcció.

Descobreix el nostre projecte educatiu,
basat en la nostra pròpia trajectòria,
les millors metodologies i la Cultura de Pensament