Esquiada 2015

Aquest any la Setmana Blanca de l’escola està resultant fantàstica, com podeu veure a les fotografies. El primer dia, i després d’assegurar-nos que tots els alumnes tinguessin els equips adequats, els monitors els van distribuir en grups, segons el nivell de cadascú. Com sempre, els “padrins” de l’ESO van ajudar moltíssim en responsabilitzar-se també dels més petits.

Els debutants van començar pel més bàsic, a aprendre a posar-se els esquís i a controlar-los sobre la neu. I la resta, primeres baixadetes d’escalfament per les pistes de l’estació francesa de Les Angles.

El segon dia ja es va notar l’experiència de tots i a primera hora estava tothom preparat a peu de pistes de La Masella amb moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé. Aquesta bona actitud de tots els alumnes es va veure recompensada per un temps radiant, amb una neu fantàstica i molt de sol, que ens convidava a pujar fins a les quotes més altes per veure unes panoràmiques espectaculars de la Cerdanya… i fins i tot, van veure isards!!

Mentrestant, els debutants ja s’anaven atrevint amb les pistes verdes, progressant molt ràpidament i aprofitant de valent les cinc hores de curset.

Després de l’esquiada, una bona passejada pel llac de Puigcerdà i “fin de fiesta” amb un dolç berenar a base de crepes.